Sommergudstjeneste

i Gjern Kirke den 12. juni 2013

Igen en dejlig sommerdag i Gjern Kirke og Præstegård for beboerne og personalet på Karolinelundcentret, Blå Kors plejehjemmet, venneforeningen og byens borgere.

Vi var ca. 60 personer og eftermiddagen begyndte med gudstjeneste ved vores sognepræst Karen Elisabeth Holm.

Vi sang dejlige sommersalmer og kirkesanger Grethe Andersen leverede smuk solofløjtespil.

Efter gudstjenesten samledes vi alle i konfirmandstuen til kaffe, boller og jordbærlagkage - også en tradition igennem mange år.

Her blev sunget dejlige sommersange og vores præst - Karen Elisabeth Holm - som går på pension fra l. september rundede af både med vemod og glæde - da hun fortalte, at hun lige var blevet gift med Finn Gloggengiesser, som også var til stede. Karen Elisabeth Holm udtrykte glæde over at se os alle og overlod ordet til sin mand som fortalte lidt om deres fælles fremtid - herefter læste han til stor moro nogle fornøjelige molbohistorier. Vi sang igen.

Formanden for menighedsrådet udbragte sammen med os alle et leve for brudeparret og deres fremtid. Endnu en dejlig sommerdag i Gjern Præstegård.

Kirsten og Niels Klausen.