Sommermorgen i kirken for dagplejebørn og -voksne

Onsdag den 19. juni kl. 9.30

Himlen var tung og grå, regnen var lige akkurat stilnet af, da barnevognene med små og store rullede ind på kirkegården op til kirken.
Flaget gik til tops, og flokken af store og små fandt sammen i grupper på gulvet.
Så blev der ringet med den store kirkeklokke. Vi lyttede og talte til tre gange tre.

”Morgen er nær!” - sang og spillede kirkesanger Grethe.  Det tid til at stå op og møde den nye dag!
Frøen var den første vi mødte. Han kvækkede højt og pludselig . . . var der i den anden ende af kirken en frø, der svarede og kvækkede med?
Lille Peter Edderkop og Mariehønen Evigglad kom frem. Og de fik alle sammen en sang med på vejen.
Og så var det tid til andre og lidt større dyr! En hund, en løve, en giraf, - og en bjørn var der også.
Pludselig gjorde en skrattende papegøje sin entre. Den var rigtig fræk. Den nappede i tæerne, og den snakkede om is og sæbebobler - i haven! Så fik også den sin sang.

Og så var vi parat til at gå på opdagelse i den store have ved kirken.
Solen kom frem. Sæbebobler i alle farver fyldte luften. Det blev tid til is, til leg - og til medbragte madpakker inden turen gik hjemad til en middagslur.

Igen en god oplevelse for både børn og voksne.