Leje af sognehuset

Retningslinjer for brug af Gjern Sognehus

Sognehuset i Gjern kan anvendes til arrangementer arrangeret af menighedsråd, præst og ansatte i Gjern- Skannerup Sogn.

I forbindelse med et arrangement i kirkerne kan sognehuset lejes til mindesammenkomst efter begravelse/bisættelse og reception i forbindelse med dåb/bryllup. Der opkræves en leje på 500 kroner pr. arrangement. Kontakt sker til kirkekontoret.

Menighedsrådsformand og præst kan i fællesskab træffe afgørelse om anden anvendelse af Sognehuset. Det skal være til brug, der har relation til kirken.

Sognehuset

Gjern-Skannerup pastorats sognehus ligger lige overfor Gjern Kirke.

Der er et stort fællesrum med plads til ca. 60-65 personer til spisning. I fællesrummet er der computer og projektor og mulighed for mørklægning.

I det tilhørende køkken er der service, stor kaffemaskine, komfur, ovn og opvaskemaskine.

Sognehuset bruges primært til sangaftener, spaghettigudstjenester, sogneaftener, foredrag mv.

Kunstudvalget

Kunstudvalget består af Else Jørgensen, Ragnhild Hansen og Birgit Andersen.

Vi har i udvalget besluttet at kontakte folk i lokalområdet, der arbejder kreativt i forskellige materialer. Udstillingerne kører ca. 3 måneder. Vi vil være behjælpelige i forhold til ophængning eller opstilling. I kan henvende jer til en fra udvalget, hvis I gerne vil udstille.

Da vi gerne vil være med til at så mange som muligt får glæde af udstillingerne og vores dejlige Sognehus, vil der udover arrangementer være åbent, når kordegn Helle Eg Andersen er på kontoret. Det er mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 13.00.